blog item

December: De mooiste maand van het jaar

It’s beginning to look a lot like Christmas… We naderen het einde van het jaar alweer snel. Dat betekent dat de kerst in aantocht is en daarna verwelkomen we weer een nieuw jaar! Het kerstgroen is weer volop verkrijgbaar om alle interieurs te voorzien van een gezellige winterse sfeer en de decembermaand te laten doen stralen. Naast de kerstboom die in ieder huis een plaatsje krijgt, kan men dus weer heerlijk uitpakken en de boel versieren.

Ieder jaar zijn er weer nieuwe kersttrends. De traditionele kerstversiering – in die typische kerstkleuren als rood, wit, groen, goud en zilver – blijft natuurlijk altijd prachtig. Wit, groen en rood symboliseren geloof (wit,) hoop (groen) en liefde (rood). Een kleur die we dit jaar veel gaan zien met kerst is koper. Het geeft net dat beetje extra warmte maar kan ook heel goed in combinatie met goud. Amaryllisbollen en (malus) Appels zijn voorzien van een mooie wax kleur, al dan niet met glitters en een toplaag van sneeuw. Eigenlijk is niets te gek om er ook dit jaar weer een feest van te maken! Nee, we kunnen er niet omheen, de feestdagen staan weer voor de deur.

Voor Nijssen jr. is 2022 een bewogen jaar geweest. Helaas hebben we afscheid moeten nemen van oud-directeur Nico Beentjes, oud chauffeur Ed de Vries en onze gewaarde collega Gerrit ter Reehorst.

Dit jaar hebben we een hoop nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Binnen het verkoopteam is er uitbreiding, maar ook is er een nieuwe collega onder de chauffeurs voor transport naar Duitsland. Ook op de werkvloer zijn er diverse collega’s het team komen versterken. Zo is de Nijssen-ploeg in 2022 flink uitgebreid en gegroeid met gezellige collega’s.

Het gehele Nijssen team wenst u fijne feestdagen en een succesvol en bovenal gezond 2023 toe!

Meer inspiratie opdoen? Bekijk dan de site van 365dagen bloemen.

Bekijkt u ook onze blog eens van WF Leenen!

 

Kerst

Meer blogs

T2G 2022

Meet the Grower; Together2Grow

Bij Together2Grow draait het om samenwerking, maar dan wel samenwerking tussen alle schakels in de keten!

Buys Ilex 2022

Meet the Grower; K.A. Buijs ILex Verticillata

Op de kwekerij van de firma Buys is het nu nog vrij rustig. Het familiebedrijf ter grootte van 4 ha. is gevestigd aan de Uiterweg in Aalsmeer, en grenst aan de Westeinderplassen.

Herfstsfeer 2022

Herfstsfeer

Spoedig zullen de bladeren verkleuren en de herfst zijn intrede doen, tijd om het in huis weer gezellig te maken!

productgroepen

tags

Seizoen, Season, Kerst, Christmas, Weihnachten, Kleur, New Year, Nieuwjaar

Share:

Facebook
LinkedIn
nl_NL_formal