blog item

Fijne Feestdagen en een Gezond en Succesvol 2022!

Op dit moment bevinden we ons middenin de maand december, veelal voor iedereen de gezelligste tijd van het jaar. Eten en een drankje doen met familie en vrienden, maar ook vaak het krijgen van een mooi (kerst) boeket. Ook het begin van het nieuwe jaar moet gevierd worden. Bloemen zijn altijd gezellig en ook nog eens leuk om te krijgen, maar ook zeker om weg te geven.

Voor het hele team van Nijssen jr is 2021 een jaar geweest met nogal wat veranderingen. Vorig jaar 1 december is de stap genomen om over te gaan naar een ander software programma. Dit soort grote veranderingen zijn altijd spannend en vergen een hoop energie binnen een bedrijf. Een ieder heeft zich dan ook ingezet om de overgang soepel te doen laten verlopen. We zijn nu een jaar onderweg, en leren nog iedere dag bij wat het pakket te bieden heeft.

Per 1 december van het huidig jaar, is onze nieuwe website gelanceerd, welke in een modern jasje is gestoken. De site dient als informatie- en inspiratieplatform voor klanten en leveranciers te worden. Productintroducties, nieuwe samenwerkingen en een kijkje achter de schermen bij onze trotse producenten/partners. Iedere maand zullen we een kweker, samen met zijn product, uit gaan lichten. Maar ook gaan we het product ten toon stellen in onze nieuwe ontvangstruimte, welke we medio februari 2022 hopen te kunnen betrekken.

Het team van Nijssen jr. wenst u fijne feestdagen en een gezond en succesvol 2022 toe!

 

#365dagenbloemen

#bloemenbureauholland

Meer blogs

Kerst

December: De mooiste maand van het jaar

It’s beginning to look a lot like Christmas…

T2G 2022

Meet the Grower; Together2Grow

Bij Together2Grow draait het om samenwerking, maar dan wel samenwerking tussen alle schakels in de keten!

Buys Ilex 2022

Meet the Grower; K.A. Buijs ILex Verticillata

Op de kwekerij van de firma Buys is het nu nog vrij rustig. Het familiebedrijf ter grootte van 4 ha. is gevestigd aan de Uiterweg in Aalsmeer, en grenst aan de Westeinderplassen.

productgroepen

tags

Seizoen, Season, Kerst, Christmas, Weihnachten, Kleur, New Year, Nieuwjaar

Share:

Facebook
LinkedIn
nl_NL_formal