blog item

Meet the Grower; Porta Nova

Aad Luijk, Leon Dukker en Nico van Vuuren hebben hun kennis, ervaring en passie gebundeld om ernaar te streven de beste rozen ter wereld te kweken. Er worden ongeveer 60 miljoen Naomi rozen, in de kleuren rood en wit, geteeld op jaarbasis. Waarmee zij zo ongeveer 20 miljoen mensen blij maken.

In de nieuwe kwekerij is er van alles aan gedaan om optimale omstandigheden te creëren voor de rozenteelt. Met het hele jaar een stabiel klimaat, de juiste voeding en een overvloed aan licht.

Doordat Porta Nova altijd topkwaliteit wil leveren, hebben zij de Collum ontwikkeld. Dit is een extra kraag die ervoor zorgt dat tijdens transport de beschadiging tot een minimum beperkt zal worden. Hierdoor kunnen zij een kwaliteitsgarantie afgeven tot aan uw deur.

Porta Nova werkt samen met enkele top designers om zo bloemisten te inspireren. Red Naomi’s worden voor allerlei verschillende soorten bloemsierkunst gebruikt, zoals bruidsboeketten, corsages, autodecoraties, tafelstukken, rouwkransen en decoraties op feesten en andere events.

Meer weten over Porta Nova, neem een kijkje op hun website.

Meer blogs

Kerst

December: De mooiste maand van het jaar

It’s beginning to look a lot like Christmas…

T2G 2022

Meet the Grower; Together2Grow

Bij Together2Grow draait het om samenwerking, maar dan wel samenwerking tussen alle schakels in de keten!

Buys Ilex 2022

Meet the Grower; K.A. Buijs ILex Verticillata

Op de kwekerij van de firma Buys is het nu nog vrij rustig. Het familiebedrijf ter grootte van 4 ha. is gevestigd aan de Uiterweg in Aalsmeer, en grenst aan de Westeinderplassen.

productgroepen

tags

Webshop, Porta Nova, Rozen, Red Naomi, White Naomi, Inspiratie, Kweker, Jaarrond, Duurzaam. Innovatief, Meetthegrower

Share:

Facebook
LinkedIn
nl_NL_formal