Event

Livegang website

De website is in een modern jasje gestoken en dienst als informatie- en inspiratieplatform voor klanten en leveranciers. Productintroducties, nieuwe samenwerkingen en een kijkje achter de schermen bij onze trotse producenten zijn topics die op het nieuwe platform sterk worden uitgelicht. Hiermee faciliteert Nijssen Jr. niet alleen in een snelle verwerking van kwalitatief hoogwaardige bloemen, planten en hardware, maar brengen wij behoeften en aanbod actief bij elkaar.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn

meer events

Trade Fair Aalsmeer 2022

start

eind

De Trade Fair Aalsmeer wordt al jaren ervaren als een netwerk- en inspiratie event op het gebied van sierteelt waar je bij moet zijn.

Banen-/stagemarkt Yuverta MBO Aalsmeer

start

eind

Zoek je een baan of een coole stageplaats voor je opleiding die je volgt? Kom dan naar Yuverta MBO banen-/stagemarkt.

FloriWorld Aalsmeer

start

eind

Ben jij gek op bloemen en planten? Ga dan op ontdekkingsreis en beleef de magie in dé indoor bloemen experience van Nederland!

Keukenhof 2022

start

eind

Vanaf 24 maart 2022 opent de Keukenhof haar deuren weer. Men kan dan bijna acht weken lang genieten van het mooiste park ter wereld! Keukenhof is je fleurigste dagje uit.

 

Nationale Tulpendag 2022

start

eind

It’s time for Tulips!

Nationale Tulpendag bestaat sinds 2012. Op zaterdag 15 januari 2022 vieren wij dit wederom. Deze dag markeert de start van het nieuwe tulpenseizoen, welke doorloopt tot eind april.

 

 

categorieën

nl_NL_formal