wij zijn
Nijssen Jr.

Wij zijn een toonaangevend full-service bloemenexportbedrijf, gespecialiseerd in snijbloemen. Ons bedrijf is gevestigd in Aalsmeer, in het hart van de bloemensector; Bloemenveiling Royal FloraHolland. Wij bedienen klanten over de hele wereld, maar hebben een relevant aandeel op de Duitse markt. Nijssen Jr. levert voornamelijk aan importerende groothandels en cash & Carries.

Na ruim 34 jaar in het oude veilinggebouw te zijn gevestigd, zijn wij in 2002 verhuisd naar ons nieuwe onderkomen op VBA-Zuid. Hier beschikken wij inmiddels over een geautomatiseerde verwerkingsruimte van ruim 5000m2, ruime kantoorfaciliteiten en een volledig moderne KOA-ruimte (dealing-room) met aansluitingen op alle toonaangevende veilingen.

Wij importeren direct producten uit het buitenland. Door de gunstige ligging dicht bij Schiphol is het voor ons rendabel om zelf bij kwekers in landen als Colombia, Ecuador en Zuid-Afrika te bestellen. Hiermee bedienen wij onze klanten met een breed en vers aanbod van bloemen tegen een zeer scherpe prijs.

toegang tot een
breed assortiment

Via de webshop, web-app of telefonisch, staan wij 24/7 klaar met ons brede assortiment aan bloemen, planten en hardware-producten.

producten van
topkwaliteit

Kwaliteit heeft bij Nijssen Jr. altijd de focus en prioriteit. Wij bieden producten aan wanneer de kwaliteit het best is, maar zijn even kritisch op de ‘jaarronde’ producten.

betrouwbare
logistiek

Nijssen Jr. beschikt over een eigen wagenpark van duurzame vrachtwagens. Hiermee spelen wij flexibel en efficiënt in op externe factoren en de wensen van afnemers.

inkoop

Dagelijks inspecteren onze inkopers in alle vroegte de aangeboden partijen bloemen, om binnen dit aanbod vooral te selecteren op kwaliteit. Tijdens het veilproces zullen op basis daarvan dan voor de klantenkring die partijen scherp worden ingekocht.

Wij kopen doorgaans bij vaste kwekers tijdens het veilproces op de klokken. Door de jaren heen zijn zo veel directe relaties ontstaan; onze ketenpartners.

Wij zijn sterk gespecialiseerd in jaarrond-producten en seizoens-producten. Met onze directe lijnen kunnen wij constant dagverse producten leveren tegen een scherpe prijs. Klanten kunnen erop vertrouwen dat wanneer producten schaars zijn, wij zorgen voor de beschikbaarheid.

verkoop

Ons team onderhoudt dagelijks intensief contact met onze klanten. Persoonlijk contact is, ondanks de virtuele ontwikkelingen, nog steeds ontzettend belangrijk!

Klanten kunnen 24/7 terecht in onze webshop waar een breed aanbod van bloemen, planten, en bloemisterijartikelen worden aangeboden. Ook maakt Nijssen Jr. het voor u mogelijk om direct bij een kweker te kopen.

Wij werken nauw samen met kwaliteit-kwekers die dagelijks tussen 14.00 uur ‘s middags en 06.00 uur ‘s morgens de volgende dag, hun producten aanbieden.

Alle bestellingen voor 06.00 uur ’s morgens, worden dezelfde dag nog op de kwekerij geoogst en naar ons getransporteerd. Nijssen Jr. op haar beurt, levert deze dan weer uit aan haar klanten. Hiermee garandeert Nijssen Jr. zodanig dagverse handel!

‘Wij beschikken over vijf geconditioneerde 
vrachtwagen-combinaties, die dagelijks hun ronde langs de klanten rijden’

transport

Nadat de bloemen zijn ingekocht en vervolgens zijn verkocht, beginnen onze chauffeurs aan hun weg naar de klant.

Alle bloemen worden bij binnenkomst nogmaals gecontroleerd op kwaliteit en aantallen. Van elke partij maken wij een real-time foto die aan de partij wordt gekoppeld, zodat u altijd zicht heeft op de kwaliteit.

Partijen die reeds verkocht zijn, vinden hun weg direct naar de afdeling transport waar alles op karren wordt geladen en verzendklaar wordt gemaakt. De overige bloemen worden zolang de koelcellen ingereden om later verkocht – en verdeeld te worden naar andere klanten.

’s Middags, wanneer alle bloemen verzendklaar zijn, worden ze in vrachtwagens geladen en getransporteerd naar onze klanten.

Zelf beschikken wij over vijf geconditioneerde vrachtwagen-combinaties, die dagelijks hun ronde langs de klanten rijden. Dit maakt ons flexibel en bieden wij hiermee de beste service naar – en voor onze klanten.

lucht
vracht

Naast het vervoer op emmers en karren, beschikken wij ook over een professionele inpakafdeling. Hier worden de bloemen welke per vliegtuig vervoerd worden, zorgvuldig ingepakt, gekoeld, en in samenwerking met een vaste expediteur op Schiphol razendsnel naar hun eindbestemming gevlogen.

Of het nu in het Midden-Oosten of Amerika is, niets staat ons in de weg om daar waar kwaliteit gewenst is, te leveren! Vers en altijd op tijd!

werken bij
Nijssen Jr.

Werken bij Nijssen Jr. is uitdagend, dynamisch, en er zijn volop mogelijkheden. Sta je open voor een baan tussen de meest kleurrijke producten?

samen
voor
succes

We werken nauw samen met bloemen – en plantentelers in binnen- en buitenland. Zo garanderen we versheid, een solide assortiment van sterke kwaliteit en verrassende variaties.

duurzaamheid
certificaten

In onze webshop kun je zien waar producten vandaan komen en aan welke duurzame eisen dit product voldoet.

Producten kunnen voorzien zijn van een FSI certificaat en MPS-A certificaat. Filter op de certificaten die voor u belangrijk zijn. Meer informatie over FSI en MPS certificaten vindt u op de onderstaande websites.

Bekijk hier ons Florimark MPS certificaat.

Duurzaamheids-
beleid Royal
FloraHolland

Nijssen Jr. is huurder van kantoren en verwerkingsruimten van Royal FloraHolland op het Bloemenveilingcomplex Aalsmeer, De Kwakel. We hebben ons geconformeerd aan het duurzaamheidsbeleid van Royal FloraHolland. Dit openbaart zich o.a. bij de afvalstoffenscheiding, waarbij verschillende stromen afval bij de veiling moeten worden aangeboden voor verwerking. Daarnaast worden informatiedragers en verpakkingen gerecycled en sturen we aan op gebruik van gerecyclede materialen.

Aanvullend op het gemeenschappelijke duurzaamheidsprogramma hebben we een eigen papier – en kartonpers op huurbasis geïnstalleerd. Verder wordt er getracht zo weinig mogelijk energie te verspillen.

Onderhoudscontracten aan o.a. de koelcellen worden stipt uitgevoerd en op het gebruik van licht, verwarming en water wordt toegezien.

Wagenpark

Nijssen Jr. BV heeft een eigen moderne ‘vrachtwagen-vloot’. Nieuwe vrachtwagens voldoen minimaal altijd aan de meest actuele emissie-eisen wat de EUR-normering op dat moment voorschrijft. De laatste bedrijfs-personenauto’s betreffen overigens allemaal Hybride-modellen.

Leerwerkbedrijf

Nijssen Jr. is een erkend leerbedrijf en stimuleert doorgroei en ontwikkeling binnen het bedrijf. We bieden daarom stages en leerwerk-trajecten aan en geven flexibiliteit, waardoor studeren en werken bij ons goed te combineren is.

Wil je meer of kun je meer? Laat het ons zien, en we bekijken samen naar de mogelijkheden binnen ons bedrijf om jouw groei te kunnen faciliteren!

‘Wij beschikken over vijf geconditioneerde 
vrachtwagen-combinaties, die dagelijks hun ronde langs de klanten rijden’

nl_NL_formal

Vacatures:

Momenteel hebben we geen vacatures, open sollicitatie? dat mag altijd!

Let op: je CV mag alleen een JPG of PDF bestand zijn.