we are proud
of our partners!

Nijssen Jr. bouwt op langdurige relaties met ketenpartners. Dat zijn kwekers, toeleveranciers, distributeurs en onze klanten. Onze expertise zit ‘m in onze service en efficiency in met name de verschillende logistieke schakels en – processen.

Onze passionele kwekers die een directe koppeling hebben in onze webshop, om versheid te kunnen garanderen, doen iedere dag hun best de mooiste producten te leveren. Onze samenwerking berust op: vertrouwen in elkaar en passie voor ieders eigen specialismen. Alleen zo kunnen we als partners samen groeien en het hoogst mogelijke bereiken.

about us

Familiebedrijf Akerboom Freesia is uitgegroeid tot 's werelds grootste freesia producent.​ Met een passie voor het product, een neus voor kwaliteit en de drive om continu te innoveren.

Akerboom Freesia

Freesia kwekerij

about us

Onze bloemen komen geweldig tot hun recht als vrolijke noot thuis, bij het opfleuren van feestelijkheden en momenten van geluk, maar ook op waardige momenten van afscheid en herinnering.

Avance

Rozen kwekerij

about us

Kwekerij van Snijcymbidiums met een breed assortiment van hoge kwaliteit in unieke kleuren en bloemvormen. We leveren maatwerk voor klanten groot of klein. De schoonheid die de schepping ons biedt willen we delen met zoveel mogelijk mensen.

Bac Orchids BV

Cymbidium kwekerij

about us

Bredefleur is marktleider in lelies. Onze kwaliteit wordt gewaardeerd in heel Europa en ver daarbuiten. Die kwaliteit begint met passie voor het vak. Wij willen de mooiste, de beste en de meest exclusieve lelies kweken.

Bredefleur

Lelie kwekerij

about us

Van een gerbera zoals u hem gewend bent tot aan unieke variëteiten. Stuk voor stuk in vele verschillende kleuren, rassen en maten. Als innovatieve gerberakwekerij gaat Gerbera United voor een bijzondere collectie, waarmee we u kunnen blijven verrassen.

Gerbera United

Gerbera kwekerij

about us

GIA flowers is ontstaan door onze passie voor exclusieve bloemen, we hebben ons gespecialiseerd in Fritillaria`s een zeer decoratief en exclusief product. Door onze passie voor aparte exclusieve bloemen staan wij open voor nieuwe soorten, maten, kleuren en ideeën.

Gia Flowers

Fritillaria kwekerij

about us

Holstein Flowers is een hecht familiebedrijf. In 1946 startte vader Henk van Holstein als kweker en één voor één kwamen zijn zoons in het bedrijf. In 1974 begonnen zij met het telen van gerbera’s. Inmiddels staat ook de derde generatie aan het roer. Met bijna 11 hectare verdeeld over onze twee locaties is Holstein Flowers uitgegroeid tot één van de grootste gerberakwekers ter wereld. Een bedrijf waar geavanceerde technologie hand in hand gaat met vakmanschap en jarenlange ervaring.

Holstein Gerbera

Gerbera kwekerij

about us

Dirk-Jan en Laurens Oudijk vormen samen de directie van Jac. Oudijk B.V. Hun missie is om iedere dag opnieuw de markt te voorzien van een assortiment van Germini's van topkwaliteit.

Jac. Oudijk

Germini kwekerij

about us

Kwaliteit, duurzaamheid en vooruitstrevendheid maakt ons bijzonder in het telen van Freesia's.

Kwekerij Duinland

Freesia kwekerij

about us

Kwekerij Waalzicht is een moderne chrysantenkwekerij. Het is altijd ons streven om bloemen van topkwaliteit te telen. Intussen kunnen we zeggen dat dit naar grote tevredenheid gaat. Onze “Premium Collection” onderscheidt zich door de zwaarte en de veelheid aan bloemen op een tak.

Kwekerij Waalzicht

Lisianthus kwekerij

about us

Adriana & Alwin Pippel zijn de enthousiaste ondernemers achter het bedrijf L.I.S.. Na enkele jaren actief te zijn geweest in zomerbloemen en pluischrysanten, hebben zij nu een modern nieuw bedrijf opgestart, van 30.000 m2 in Zuilichem. Hier wordt het hele jaar de hoogste kwaliteit Lisianthus geproduceerd.

L.I.S. - lisianthus in Style

Lisianthus kwekerij

about us

Montana Lisianthus heeft als specialiteit om samen met de veredelaar wat verder vooruit te denken. Hierdoor worden bijzondere veelbelovende soorten Lisianthus in een vroeg stadium eruit gepikt en doorontwikkeld in eigen kwekerij.

Montana Lisianthus

Lisianthus kwekerij

about us

Mooij Tulips is gevestigd in het Noord-Hollandse Castricum. Vanuit deze plaats houden wij ons bezig met de afbroei van diverse soorten tulpen, afkomst vanaf Nederland en het zuidelijk halfrond.

Mooij Tulips

Tulpen kwekerij

about us

Het bedrijf Pico Bello Hortensia teelt, zoals de naam al doet vermoeden, hortensia voor de snijbloem. Het bedrijf is 6,1 ha groot en wordt gerund door Paul Kouwenhoven en de zonen Richard en Bob.

Pico Bello Hortensia

Hydrangea kwekerij

about us

Rozen zijn onze passie. Rozen zijn ons leven. Dag in, dag uit zetten we alles op alles om rozen te laten groeien en bloeien. Dat doen we niet alleen, maar met honderden specialisten die hun rozen nauwgezet verzorgen.

Porta Nova

Rozen kwekerij

about us

Santinikwekerij Richard van Schie in Monster is specialist in santini's, de eigentijdse variant van de vertrouwde chrysant. Onder hypermoderne condities telen we verschillende exclusieve rassen op een oppervlakte van drie hectare.

Santinikwekerij van Schie

Santini kwekerij

about us

Schouten Opti Fleurs is trotse kweker van Gerbera's. Optimaal geproduceerd, verpakt en vermarkt! En optimaal positief!

Schouten Opti Fleurs

Gerbera kwekerij

about us

Onze rozenkwekerij streeft naar de allerhoogste kwaliteit Avalanche+ in Nederland. Wij zijn een erkend familiebedrijf en hebben al drie generaties lang ervaring in de glastuinbouw.

SK Roses

Rozen kwekerij

about us

De verschillende kleuren Statice worden in diverse lengtes en mixen aangeboden via de klok van de diverse vestigingen van Floraholland. De Statice wordt aangeboden via de webshop van diverse handelshuizen.

Statice Specialist

Statice kwekerij

about us

Onze naam zegt het al: bij Together2Grow draait alles om samenwerken. Jaarlijks telen we zo’n 33 miljoen Alstroemeria stelen die wereldwijd naar retailers, groothandelaren en bloemisten worden verspreid. Wij zetten alles op alles om jaarrond de hoogste kwaliteit alstroemeria’s en florinca’s te leveren.

Together 2 Grow

Alstroemeria kwekerij

about us

Ons familiebedrijf Triflor is in 1965 door Henk van Dam gestart als een tulpenbroeierij en is sindsdien door de 2e en ondertussen ook 3e generatie doorontwikkeld naar een allesomvattend tulpenbedrijf. Van veredeling en teelt tot export en broei, Triflor doet het allemaal!

Triflor

Tulpen kwekerij

about us

Welkom in de kleurrijke wereld van Van den Berg Roses, een naam die staat voor een van de belangrijkste grootste internationale rozenkwekers van Nederland. Een naam die staat voor kwaliteit op alle fronten, het hele jaar rond.

Van den Berg Roses

Rozen kwekerij

about us

Van der Wilt Gerbera’s is een familie bedrijf met een mini gerbera’s kwekerij van 3,2 ha groot, gelegen aan de rand van Mijdrecht. Elke dag streven wij er naar om onze 38 verschillende mini gerbera rassen met de beste kwaliteit af te leveren.

Van der Wilt Gerbera's

Gerbera kwekerij

about us

Als Santini-specialist richten we ons op kwaliteit en denken we mee met de klant. VHC levert een ruim assortiment Santini's voor de Nederlandse en buitenlandse markt. Wij garanderen snelle levering en een goede service.

Van Helvoort Company

Santini kwekerij

about us

"Voorn Spray Roses staat voor kwaliteit. En dat begint met passie. Met een unieke teeltwijze willen we de mooiste, gezondste en meest exclusieve trosrozen kweken. Ons vakmanschap maakt onze sprayroses geliefd door heel Europa en ver daarbuiten.

Voorn Spray Roses

Trosrozen kwekerij

about us

XAnthu is een telersvereniging van snijanthurium kwekers met een assortiment van meer dan 50 verschillende soorten. Leverbaar in dozen of op water. Regelmatig introduceren zij nieuwe soorten.

Xanthu

Telersvereniging 

about us

De Zentoo collectie is een onuitputtelijke bron van Chrystant creaties waar de echte vakmensen raad mee weten. Laat onze passie u inspireren en treed toe tot ‘The World of Zentoo’!

Zentoo

Chrysanten kwekerij

partner worden?

ontdek de voordelen!

nl_NL_formal

registreren?

Vul hieronder uw gegevens in en we nemen contact met u op!