werken bij
Nijssen Jr.

Wij zijn een toonaangevend full-service bloemenexportbedrijf, gespecialiseerd in snijbloemen. Ons bedrijf is gevestigd in Aalsmeer, daar waar het hart van de bloemensector zich bevindt; Bloemenveiling Royal FloraHolland.

Iedere dag zet ons team zich in om de klanten, groothandel en bloemisten, de mooiste producten te bieden voor een goede prijs. Wij werken intensief samen met onze partners en kwekers in binnen- en buitenland.

Ons team kent relatief weinig verloop. We zetten hoog in op interne doorgroei, waardoor we werknemers al vanaf een jonge leeftijd aan ons bedrijf weten te binden.

Dat maakt ons team hecht en de werksfeer prettig. Onze cultuur is open, direct, en we hanteren een ‘Handen uit de mouwen mentaliteit’. We werken samen om iedere dag onze doelen te behalen, en genieten daar vervolgens ook samen weer van.

Welkom bij Nijssen Jr.!

openstaande
vacatures

Werken bij Nijssen Jr. is uitdagend, dynamisch en er zijn volop mogelijkheden. Sta je open voor een baan tussen de meest kleurrijke producten?

arbeids-
voorwaarden

Bij Nijssen Jr. hebben we arbeidsvoorwaarden om het naar je zin te maken. Je krijgt bij ons een beloning die bij je taken en verantwoordelijkheden past.

Een salaris is nooit de enige reden om bij een bedrijf aan de slag te gaan. Wij vullen dit aan met een prettige werksfeer, mogelijkheden tot zelfontwikkeling en flexibiliteit in je uren en beschikbaarheid. 

werken
en leren

Nijssen Jr. is een erkend leerbedrijf. Wij investeren in de medewerkers van morgen en vinden het daarom belangrijk om al tijdens de oriëntatiefase een blijvende indruk achter te laten over wat wij als werkgever te bieden hebben.

Nijssen Jr. biedt daarom stages en leerwerk trajecten aan, en geven flexibiliteit, waardoor studeren en werken bij ons goed te combineren is.

Wil je meer of kun je meer? Laat het ons zien, en we bekijken samen de mogelijkheden binnen ons bedrijf om jouw groei te faciliteren!

nl_NL_formal

Vacatures:

Momenteel hebben we geen vacatures, open sollicitatie? dat mag altijd!

Let op: je CV mag alleen een JPG of PDF bestand zijn.